Oplev Songkran festival i Bangkok 2019 - Verdens største vandkamp

  Songkran festival er den thailandske nytårsfest, som foregår fra den 13. til den 15 april. Songkran er mest kendt for sine vanvittige gadefester, med alle-mod-alle vandkampe. Hvis man går rundt i Thailands gader under festivallen, skal man derfor være forberedt på at helt tilfældige mennesker overspøjter en med en vandpistol, eller smider en spand vand efter dig. Vandfesten starter nogle steder allerede den 12. april om aftenen, og i nogle provinser fortsætter festen og vandkampene helt indtil den 16. april.

  Songkran festivallen er kendt som verdens største vandkamp, hvor de thailandske gader, fyldes med meget vandglade mennesker. Her deltager både den lokale befolkning og et hav af turster, som har valgt at rejse til Thailand for deltage i festen. Udstyret med vandpistoler og spande vis med vand, udkæmper både børn, unge og ældre kolosale vandkampe over alt i Thailand, alle-mod-alle. 

  Specielt børnene ser frem til denne højtid, da de denne dag må over sprøjte hvem de vil med vand. Meeen giver man de ældre generationer et pust med vandpistolen, kan man godt se at de også godt kan finde deres indre barn frem og gengælde sprøjtet med et smil. April er også en af Thailands varmeste måneder, så de våde kampe er derfor velkomne. 

  Besøger man Thailand under festivalen, må man forvente at man både frivilligt og ufrilligt bliver indraget i vandkampene. Der er budt til folkefest, når en af Thailands største højtider løber af stablen. 


  Vi har fundet nogle videoer på Youtube, hvor du kan se de episke vandkampe i Bangkoks gader.


  Fly til Bangkok.

  Du kan flyve til Bangkok, både fra Københavns lufthavn og Billund. Flyveturen tager typisk omkring 11 timer, hvis man flyver med et direkte fly, og typisk fra 15 tiemr til 18 timer, hvis man vælger en flyvetur med en mellemlanding.

   

  Emirates flyver til Bangkok, fra Københavns Lufthavn. Når man flyver med Emirates til Bangkok, skal man skifte fly i Dubai. Turen tager mellem 15 timer og 16 timer inklusiv flyskift i Dubai. 

  Flyv til Bangkok med Emirates 

   

  Qatar flyver til Bangkok fra Københavns lufthavn. Når man flyver med Qatar til Bangkok, skal man skifte fly i Doha. Turen tager mellem 15 timer og 16 timer inklusiv flyskift i Doha. 

  Flyv til Bangkok med Qatar Airways
   


  Find andre fly: 
  Flyv fra Billund

  Flyv fra København


  Overnatning i Bangkok. 

  I Bangkok finder man et kæmpe udvalg af hoteller, i alle prisklasser. Der er hoteller for en hver smag, og du finder alt lige fra hostels hvor du kan få en seng og sove i for under en hundredkronseddel, til store luksushoteller, hvor du kan nyde Bangkoks skyline fra værelset. og selvfølgelig alt der i mellem.

  Find hoteller i Bangkok hos Booking.com 

  Find hoteller i Bangkok hos Agoda.com


  Hotel forsalg i Bangkok fra Agoda:

   

  Transport  Bangkok. 

  Det er forholdsvis nemt at rejse rundt i Bangkok. Turen fra lufthavenen til hotellet, klares nemt og billigt med en taxa, eller ved at tage toget Airport Rail Link, direkte fra lufthavnen ind til byen. 

  Hvis man gerne vil ud og se byen, er der også masser af trasnport muligheder. Det billigste og ofte også de hurtigste, er at tage Bangkok undergundsbane (MRT) eller skytrain (BTS). Hvis man gerne opleve steder af byen der ikke har MRT eller BTS, finder man nemt en taxa, som kan køre dig derhen du vil til en meget overkomlig pris. Turen med taxa er ofte meget langsommere , da der på grund af de mange biler ofte er køer og langsom trafik. 

  Hvis man skal på kortere ture kan man også tage de lidt mere utraditionelle transport muligheder i brug. Du kan f.eks. klare turen bag på en motorcykeltaxi, eller hvad med en tur rundt i bangkok, i en tuk tuk.

   

   

  Vil man gerne på længere ture ud af byen, kan man tage busser eller minivans, som køre dig til næsten hvorhen du vil i Thailand. Til de lange ture opnår man helt klart den største frihed, hvis man lejer en bil. Hvis man vælger at leje en bil, skal man dog være opmærksom på at det er meget anderledes at køre bil i Thailand end i Danmark. Både på godt og ondt.

  Lej bil i Bangkok

   

   

  © Traveltips.dk - All Rights Reserved.
  Free Joomla! templates by Engine Templates